Husselen

Er is een levendige ‘hussel-cultuur’ gaande op onze club. Deze laagdrempelige manier om met willekeurige mede- en tegenstanders te tennissen wordt steeds meer gewaardeerd. Elke zondag- én woensdagochtend worden bij aanvang van de hussel de tennispasjes van alle deelnemers geschud en wordt iedereen in teams verdeeld. Je kunt altijd spelen, maar het is altijd een leuke verrassing tegen wie. Of je nu alleen komt tennissen of samen. Iedereen is welkom, ongeacht je speelsterkte. Voor beide ochtenden geldt: opgeven voor clubleden is niet nodig.

Husselen op woensdag - 9.30 uur (indeling op sterkte)
De hussel op woensdagochtend wordt georganiseerd door de 50+ commissie. De indeling vindt plaats op basis van opkomst en sterkte. Er wordt gespeeld in 2 rondes: de 1e ronde start om 9.30 uur en de 2e ronde om 10.45 uur. Aan 1 ronde meedoen is ook mogelijk. Tussen de 2 rondes drinken we gezellig koffie met elkaar.

Husselen op zondag - 9.30 uur (indeling willekeurig)
Op zondagochtend kan iedereen, ongeacht speelsterkte, naar de tennisbaan komen om een balletje te slaan. Alle tennispasjes worden gehusseld en blind gedraaid. Dit betekent dat we niet indelen op sterkte, leeftijd of geslacht. Er wordt gespeeld tot een uur of 11. Daarna is er altijd gelegenheid om nog een kopje koffie te drinken. 

Ben je nog niet lid en is je interesse gewekt?
Doe gerust vrijblijvend een keer mee. Meld je aan door een mail te sturen naar [email protected].