In memoriam Kees Groenendaal

27 april 2020


In Memoriam Kees Groenendaal


Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Kees Groenendaal.


Op 16 maart 2020 kreeg Kees te horen dat hij leukemie had, maar er goede behandelmogelijkheden waren. Na aanvang van de chemotherapie moest Kees telkens tegenslagen incasseren en in totale eenzaamheid in het ziekenhuis aan zijn mogelijk herstel werken. Na 3 weken was in een gesprek met Annie en de dokter voor Kees maar een conclusie mogelijk. Stoppen met verdere behandeling en naar huis.

Kees maakte een moedige en voor hem logische keuze, de laatste dagen van zijn leven samen te zijn met zijn gezin en afscheid te nemen van vrienden en kennissen. Dat kenmerkte Kees, compassie voor thuis en gezelligheid was wat hij nastreefde. Afscheid thuis, te midden van zijn geliefden.

Voor onze vereniging, hij organiseerde mede de zaterdag tennismiddag, alleen voor de gezelligheid zei Kees.

Wij zullen Kees op de baan herinneren aan die listige ballen, die plof stil vielen achter het net, waar niemand meer bij kon. Belangrijk was ook voor hem na afloop van een partijtje tennis de gebruikelijke “derde set.” .

Kees werd op 19 januari 1999 lid van tennisvereniging De Hopbel. Hij was een vaste deelnemer van diverse interne competities. Ook heeft hij vele jaren diverse toernooien mee georganiseerd. Zo was hij lid van de 35-pluscommissie en zat in de organisatie van het Rooiseheidetoernooi. Als vrijwilliger heeft hij ook vaak hand en spandiensten verricht voor het opknappen en onderhouden van ons park. Met het heengaan van Kees verliezen wij een zeer gewaardeerd sportief lid.

Onze gedachten gaan uit naar Annie, Patrick, Joyce, Björn, Niek en familieleden vrienden en kennissen.


Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.
Namens bestuur en alle leden TV De Hopbel.

Nieuwscategorieën