Info van bestuur over tennislessen

25 augustus 2019


Beste Leden,

Afgelopen woensdag hebben wij in het bestuur, nadat er diverse gesprekken daarover hebben plaatsgevonden, om verschillende redenen besloten om het trainingsaanbod voortaan te laten verzorgen door Sport Events B.V. te Lieshout.

Sport Events heeft ca. 150 trainers in dienst waarvan ongeveer 100 fulltime die allen minimaal A gediplomeerd zijn en uiteraard een licentie hebben.
Door middel van zgn. PO (permanente ontwikkeling) van haar trainers i.s.m. de KNLTB zorgt de tennisschool ervoor dat het trainingsaanbod up to date blijft.

Bij ongeveer 100 verenigingen geeft Sport Events training zo o.a. ook bij TV Rosmalen; LTV Berlicum; TV De Donkelaar (Den Dungen); TVBokt (Eindhoven); TV De Raam (Lieshout); TV ’t Slotje (Beek en Donk); TV Telro (Nistelrode) en TV Thadia (Sint Michielsgestel).

De vorm van samenwerking is nagenoeg gelijk aan die welke we in het verleden kende met Tennis School Gijs, zodat er in die zin weinig verandert.

Met Sport Event is afgesproken dat op zeer korte termijn hun eigen introductie en tennistrainingaanbod op onze site verschijnen zodat degenen die deskundige training willen daarvoor in kunnen schrijven.
De trainingen voor zowel volwassenen als voor de jeugd, starten naar verwachting in de eerste week van oktober.

Wij hopen met de nieuwe tennisschool een goede keuze te hebben gemaakt voor veel deskundig en plezierig trainingsaanbod voor onze leden.

Maak er gebruik van.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur T.V. De Hopbel

Nieuwscategorieën