Jo van Alebeek thuisblijvers dubbeltoernooi

22 juni 2022


 “Jo van Alebeek” Thuisblijvers tennistoernooi 2022

Op zaterdag 23 juli 2022 van 13.00 tot 17.30 u. Voor de vijftiende maal organiseren wij dit jaar het altijd gezellige thuisblijverstoernooi. Dit was de eerste activiteit die de 50-pluscommissie bij haar oprichting organiseerde. Echter dit is de vierde maal dat Jo van Alebeek de naamgever is van dit toernooi. Heel jammer het overlijden van deze grote inspirator van dit toernooi, maar toch ook mooi dat hij niet vergeten wordt op deze dag. Vandaar dat wij hieraan een extra aandacht willen geven. Ieder volwassen lid mag dit jaar inschrijven. Een toernooi dat niet meer is weg te denken op onze activiteitenkalender.

Ook nieuwe leden en adspirantleden kunnen zich inschrijven. Hiermee worden nieuwe contacten en verassende spelmomenten hopelijk gestimuleerd. Wij hopen weer op een grote deelname. VOL = VOL. Je schrijft je in als individu en niet als koppel. Na inschrijving worden de deelnemers in twee groepen ingedeeld: Groep A en B. Groep A start om 13.00 u. en groep B om 13.45 u. Er worden 3 spelrondes gespeeld. Telkens met en tegen nieuwe spelers.

Wij vragen u om ruim een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn, wij ontvangen u met een bakje koffie met wat lekkers erbij.

Wij laten u tijdig weten in welke groep u bent ingedeeld en rekenen op uw interesse en enthousiasme.

Het inschrijfgeld bedraagt € 4 per persoon bij binnenkomst te voldoen.

Inschrijven kan via mail of inleveren van een bericht, graag onderstaande gegevens vermelden:

 

Naam:_______________________ Geslacht: M / V *

E-mailadres: ________________________________ (indien actief in gebruik)

Telefoonnummer ______________________________

Inschrijfformulier inleveren, voor 19 juli 2022, bij onderstaande adres: Per email kan ook via: [email protected] Frans van de Meerendonk Schubertstraat 2 5481 LZ Schijndel   

Nieuwscategorieën