Midwinter 2021-2022

10 oktober 2021


Dit jaar weer het Midwintertoernooi. 

Zoals iedereen beslist nog wel weet is het toernooi vorig jaar door de coronapandemie niet door gegaan. Nu zijn alle toernooien en competities weer  gepland en gaat dus ook het midwintertoernooi weer door. Het begint dit jaar op maandag  22 november  2021.

Zoals inmiddels wel bij de meesten bekend is: Het midwintertoernooi is een teamtoernooi, waarbij het team  minimaal uit 5 dames, dan wel heren dient te bestaan. Er worden 2 dubbels  tegelijk gespeeld, op 2 banen naast elkaar. De games van beide partijen worden bij elkaar opgeteld om te zien wie de winnaar is. De heren spelen op de maandag en de dames op de woensdag. Zie verder het reglement. 

Omdat er vorig jaar niet gespeeld is wordt bij de indeling uitgegaan van de eindstand van 2019-2020. Mochten er nieuwe teams bijkomen, dan worden die zo goed mogelijk op sterkte tussen de bestaande teams ingedeeld. De tijden en de banen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, maar we proberen de late uren zoveel mogelijk te vermijden.  Er wordt niet gespeeld in de weken van  Kerst en Nieuwjaar. Maximaal kunnen er 30 teams per avond deelnemen.

Inschrijfformulier en het reglement zijn toegevoegd. Het inschrijfformulier kan, samen met het inschrijfgeld, tot en met zaterdag 13 november ingeleverd worden bij Jos van Berkel. Graag wel het inschrijfgeld van € 5 toevoegen bij de inschrijving.   We hopen weer op veel deelnemers.  

Sietske Tabak Jos van Berkel.     

inschrijfformulier midwinter 2021-2022.pdf Reglement midwintertoernooi 2021-2022.pdf

Nieuwscategorieën