Mobizon Clubkampioenschappen TV De Hopbel

13 juli 2021


Hi tennisliefhebbers,

Na deze sombere coronatijd is onze commissie verheugd toch weer iedereen te kunnen ontmoeten. De altijd gezellige clubkampioenschappen gaan we weer organiseren. Wij hebben er zin in jullie ook?

Wij zullen er alles aan doen om er weer een gezellig toernooi van te maken. Deze clubkampioenschappen worden gehouden: van maandag 27 september tot en met zondag 3 oktober 2021. Omdat dit toernooi later ingepland moest worden hebben we maar 6 dagen ter beschikking.

In verband met competitie zijn op vrijdag maar beperkt aantal banen beschikbaar. Daarom is het opgeven van verhinderingen beperkt tot 1 verhindering. Via deze link kun je rechtstreeks inschrijven op toernooi.nl.

Inschrijving sluit op donderdag 16 september om 23.59 uur. De winnaars van de clubkampioenschappen mogen automatisch ook deelnemen aan de Meierijstadkampioenschappen om uit te komen namens tv de Hopbel.

De commissie clubkampioenschappen, Egon en Lonneke van de Linde, Jenny en Ralph vd Meerendonk, Madelon van der Heijden, Harold Trikels, Twan vd Dungen, Imke Emmaneel, Sanne Jennissen, Gerrie Verhagen, Ad van Zutven. 

Nieuwscategorieën