Mobizon Clubkampioenschappen TV De Hopbel

13 juli 2021


Hi tennisliefhebbers,

Na deze sombere coronatijd is onze commissie verheugd toch weer iedereen te kunnen ontmoeten. De altijd gezellige clubkampioenschappen gaan we weer organiseren. Wij hebben er zin in jullie ook?

Wij zullen er alles aan doen om er weer een gezellig toernooi van te maken. Deze clubkampioenschappen worden gehouden: van maandag 27 september tot en met zondag 3 oktober 2021. Omdat dit toernooi later ingepland moest worden hebben we maar 6 dagen ter beschikking.

In verband met competitie zijn op vrijdag maar beperkt aantal banen beschikbaar. Daarom is het opgeven van verhinderingen beperkt tot 1 verhindering. Via deze link kun je rechtstreeks inschrijven op toernooi.nl.

Inschrijving sluit op donderdag 16 september om 23.59 uur. D

Helaas gaan de Meierijstadkampioenschappen dit jaar niet door. Deze mededeling stond eerder wel op de website en was ook vermeld in de mail die alle leden hebben ontvangen. Die informatie was dus niet juist.

De commissie clubkampioenschappen, Egon en Lonneke van de Linde, Jenny en Ralph vd Meerendonk, Madelon van der Heijden, Harold Trikels, Twan vd Dungen, Imke Emmaneel, Sanne Jennissen, Gerrie Verhagen, Ad van Zutven. 

Nieuwscategorieën