Reanimatiecursus volgen bij TPV De Hopbel

26 juli 2022


Om begrijpelijke redenen is zijn in de afgelopen jaren geen AED cursussen gegeven. In september willen we daar weer mee starten.

We vinden het als vereniging belangrijk dat er veel mensen zijn die weten hoe te handelen als een van de aanwezige leden onwel wordt. Welke stappen moet je zetten om iemand op de juiste manier te helpen en indien nodig hoe werkt een AED. Allemaal zaken die tijdens deze cursus aan de orde komen. De cursus bestaat uit een theoretisch deel, en een praktisch deel. Er wordt in groepjes geoefend met reanimatie en het gebruik van de AED. Tijdens de cursus zijn 2 instructeurs aanwezig met verschillende oefenpoppen en oefen AED’s.

De cursus wordt op 3 avonden gegeven ( woensdag 21 sept., donderdag 22 sept. en donderdag 29 sept.) en er kunnen per avond 15 à 16 personen deelnemen. Een cursus start om 19:00 uur en duurt ongeveer 2,5  uur.  

Je kunt je aanmelden t/m 25 augustus bij Jos van Berkel via mailadres: [email protected] onder vermelding van naam, mailadres en telefoonnummer. 

Heb je al eerder deelgenomen aan zo'n cursus, dan kun je dit zien als een herhalingscursus. De kosten van de cursus zijn voor rekening van de vereniging.

Nieuwscategorieën