Tennis bij T.V. De Hopbel en het Covid-19virus

12 maart 2020


Dit advies geldt dus ook voor T.V. De Hopbel. Daarmee worden de inwoners van Noord-Brabant gestimuleerd mee te werken aan het beperken van de onderlinge sociale contacten. De oproep tot deze forse beperking van de sociale contacten via sport geldt alleen voor onze provincie en vooralsnog tot en met komend weekend. KNLTB volgt hiermee het advies van NOC*NSF en sluit zich aan bij de oproep van de Veiligheidsregio's in de provincie Noord-Brabant en eerder van het RIVM.
Het bestuur van T.V. De Hopbel neemt het advies van de KNLTB over.
Dit betekent geen deelname van toernooien, competitiewedstrijden zijn er niet gepland. Ben terughoudend bij onderlinge partijtjes.

Het paviljoen zal gesloten zijn.

Het advies van de organisaties is niet van toepassing op trainingen en vrij tennissen. Wel adviseren zij bijeenkomsten zoveel mogelijk uit te stellen.

In overleg het Hans Buddingh, directeur van onze Tennisschool Sport Events B.V., is besloten de trainingen van vanavond af te gelasten.

Vanmiddag
Gelet op de persconferentie van vanmiddag van de regering en het RIVM is de beperking "tot en met dit weekeinde" uitgebreid naar "tot en met 31 maart". Bijeenkomsten voor dan 100 mensen worden verboden. Mogelijk dat er voor Brabant nog aanvullende maatregelen geadviseerd/voorgeschreven gaan worden.
Wij zullen aan de hand daarvan nadere maatregelen nemen.

Duidelijk is nu al dat wij de Algemene Leden Vergadering van aanstaande dinsdag cancelen en dat het paviljoen tot 1 april gesloten zal blijven.

Zo spoedig als nodig blijkt te zijn zullen wij jullie verder informeren.

Geniet van het komende weekeinde en blijf voorzorgsmaatregelen in acht nemen.

Namens Bestuur T.V. De Hopbel
Paul Schoenmakers, voorzitter

Nieuwscategorieën Bestuur