Tennisschool Sport Events is de nieuwe partner van TV De Hopbel

22 september 2019


Tennisschool Sport Events is de nieuwe partner van TV De Hopbel
 
Vanaf de aankomende wintertraining 2019/2020 gaat TS Sport Events  i.s.m. met een nieuwe trainsters de trainingen verzorgen bij TV De Hopbel
 
Gelet op de ervaring , de betrouwbaarheid en de kwaliteit van TS Sport Events als werkgever in de tennissport  en de goede kritieken van vele verenigingen in de directe omgeving van Schijndel welke wij hebben ontvangen, proberen wij ook voor onze leden het maximale te bieden v.w.b. de tennistrainingen en gaan daarom vol vertrouwen het partnership met Sport Events aan.
 
De nieuwe cursus ( wintertraining 2019/2020 )is ingepland per 1ste volle week van oktober (week 41). De nieuwe cursus kent een looptijd van 16 weken voor junioren en senioren.
 
De mogelijkheid om je hiervoor op te geven vind je verder op onze website. Inschrijvingen worden binnenkort opengesteld en kun je jezelf zich aanmelden door het inschrijf- formulier in te vullen.  Klik hier voor info over de inschrijving
Momenteel zijn we in goed overleg met Sport Events goede en passende trainsters aan het aantrekken. De lesdagen welke beschikbaar worden gesteld zijn maandag en donderdag. Afhankelijk van de belangstelling proberen wij het lesprogramma zo praktisch mogelijk samen te stellen voor zowel de cursist dan wel de trainsters.
 
Op korte termijn zal ook in ons clubhuis de nodige informatie ( flyers ) worden aangeboden betreffende de mogelijkheid om je op te geven voor de nieuwe tenniscursus. Voor juniorleden is er ook een optie kleinere groepen samen te stellen gelet op het niveau verschil. Voor seniorleden zijn er verschillende mogelijkheden zowel individueel als groepsgewijs.
 
Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september hebben wij kennis gemaakt met twee nieuwe trainsters die de lessen op onze vereniging te gaan verzorgen t.w. Helga de Groot op maandag en Evy Vos op donderdag.
 
Wij denken hiermee een nieuwe boost te gaan geven aan onze leden om op goed niveau het tennisspel nog beter te gaan beheersen.
 
Met sportieve groet Bestuur TV de Hopbel i.s.m. TS Sport Events

Nieuwscategorieën