Verhoeven Verzekeringen mixtoernooi

15 april 2021


 Beste leden,  

In tegenstelling tot wat wij eerder berichten vragen we u opnieuw in te schrijven voor het Verhoeven mixtoernooi. Deze wordt gehouden op zondagmiddag 6 juni 2021 aanvang 13.00 uur.  

Waarom toch opnieuw inschrijven? Zoals nu de regelgeving is mogen er maximaal 50 personen tegelijk op het terras zitten. Om iedereen gelijke kansen te geven is volgorde van inschrijving bepalend of je mee mag/kan doen. Je krijgt hierover tijdig bericht. Zijn we aan de 50 inschrijvingen wordt u op de wachtlijst geplaatst. Worden de regels verruimd dan wordt de wachtlijst uiteraard ook ingedeeld. Ook hierover krijgt u tijdig bericht.

Let wel alle geldende coronaregels zijn onverkort van toepassing Houdt afstand, was je handen, volg de looprichting en registratie van aanwezigheid is verplicht. Dit in verband met bron en contact onderzoek.   Wij hopen uiteraard jullie weer te ontmoeten op ons park. En wij zullen er alles aan doen om er weer een gezellig toernooi van te maken.  

Inschrijving sluit op 1 juni 2021.  

Naam: ……………………………………sterkte…….    Partner……………………………………sterkte   Email………………………………………………….         Email……………………………………….       

Names de 50-pluscommissie

Nieuwscategorieën