Voorjaarscompetitie

19 november 2020


Voorjaarscompetitie en zomeravondcompetitie 2021
Op dit moment is het spelen én organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen, en niemand weet precies hoe het verder gaat.
De KNLTB houdt voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie van de Voorjaarscompetitie en zullen hier waar nodig tijdig op anticiperen.
Wanneer we in 2021 nog steeds met de 1.5 meter regelgeving te maken hebben, dan zoeken ze naar de beste oplossing(en) om toch competitie te kunnen spelen en zullen je hier tijdig over informeren.

Voor nu kijken we vast vooruit naar 2021 en starten we de voorbereidingen voor het nieuwe (competitie)seizoen alvast op, in de goede hoop dat we in het voorjaar weer ‘normaal' competitie kunnen spelen.
Dat betekent dat er kan weer kan  worden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie 2021.
De captain van elk team kan inschrijven tot en met 03 januari 2021 op www.toernooi.nl via deze link.

Vermeld bij de opmerkingen je teamgenoten en bondsnummers. Of de competitie in het voorjaar definitief kan doorgaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden. We houden je op de hoogte. Met vragen over de competitie kun je terecht bij: [email protected]

Met vriendelijke groet, Margo Kuenen

Nieuwscategorieën