Winter Challenge 2020

08 november 2020


Kun jij door de coronamaatregelen tijdelijk je sport niet beoefenen? En heb je altijd al eens willen tennissen? Tennisvereniging De Hopbel daagt jou uit voor de Winter Challenge. Dé perfecte kans om kennis te maken met tennis en ook tennisles te volgen zonder grote investering.
Doe mee met de Hopbel Winter Challenge
Tennisvereniging De Hopbel gunt iedereen veel winters tennisplezier. Daarom komt zij met de Hopbel Winter Challenge. Het is een tijdelijk lidmaatschapspakket tot en met januari 2021. Deelnemers kunnen:
✓ kennismaken met tennis;
✓ onbeperkt vrij spelen;
✓ tennisles volgen die in overleg te plannen is;
✓ een tennisracket lenen;
✓ deelnemen aan het Winter Challenge-eindtoernooi (als dit dan mag).

Ideaal als je in de winter fit wilt blijven en vrijblijvend met tennis wilt kennismaken bij De Hopbel aan de Rooiseheide in Schijndel. Grijp je kans en blijf lekker fit, want tennis is dé perfecte sport in coronatijd.
Interesse? Meld je aan als winterlid
Maak gebruik van deze unieke Winter Challenge in de komende maanden tot en met januari 2021. De kosten zijn € 50 voor het tijdelijke lidmaatschap en de tennisles betaal je apart per les. Inschrijven voor de Winter Challenge doe je via www.tvhopbel.nl/lid_worden en kies voor ‘Winterlid’. En na januari? Dan hopen we je natuurlijk als lid te mogen verwelkomen!

Tot snel, bij de Hopbel!

Nieuwscategorieën