Gemeente Meierijstad bedankt haar vrijwilligers

13 februari 2020


De gemeente nodigt alle vrijwilligers binnen Meierijstad uit voor een filmfestival op zondag 15 maart 2020

Wegens het grote succes van de voorgaande filmfestivals bieden we de vrijwilligers van Meierijstad op zondag 15 maart 2020 een gratis bioscoopbezoek aan in theater De Blauwe Kei in Veghel. Het filmfestival is voor alle mensen die zich vrijwillig inzetten in de gemeente Meierijstad. De vrijwilligers van Meierijstad kunnen een keuze maken uit drie actuele films. Om zoveel mogelijk vrijwilligers in de gelegenheid te stellen naar de bioscoop te gaan, mogen er geen introducé(é)s worden meegenomen. Er zijn per film 500 stoelen beschikbaar en één consumptie per persoon is inbegrepen. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Wees er snel bij, want vol = vol!

Let op!!!  Het aanmelden voor een film gebeurt met een actiecode, vraag de actiecode aan via een mail naar [email protected].

Vanaf vrijdag 14 februari aanstaande vanaf 09:00 uur kunt u zich voor 1 film naar keuze aanmelden via de volgende links:

11:00 uur Het Groene Woud (aanmelden via de link: groene woud)

15:00 uur De Liefhebbers (aanmelden via de link: de liefhebbers)

19:30 uur Once upon a time in Hollywood (aanmelden via de link: Once upon a time in Hollywood)

Vervolgens plaatst u de film in uw winkelmandje en volgt u de stappen. Klik vervolgens op kaarten bestellen, voer de actiecode (die je eerst bij het bestuur moet aanvragen) in en kies voor de actieprijs en vervolg de stappen op de website. Rond de reservering af en als laatste worden de e-tickets naar uw e-mail gestuurd en bent u succesvol aangemeld. Dit jaar heeft u voor het eerst de mogelijkheid om een stoel te reserveren (in het bestelproces kunt u stoelen te selecteren. Doet u dit niet dan worden de best beschikbare stoelen gereserveerd, de rij- en stoelnummers vindt u vervolgens terug in uw reserveringsbevestiging en op de e-tickets die gelden als uw toegangsbewijs).

Nieuwscategorieën