Meierijstad kampioenschappen

05 november 2019


Een enthousiaste commisie van de 10 tennisverenigingen van Meierijstad kijken terug op het 3e jaar Meierijstad tenniskampioenschappen.

Met 186 deelnemers, 118 inschrijvingen, 1460 games en 139 wedstrijden kunnen we zeggen dat het een geslaagd toernooi was en wat betreft het weer we ook tevreden mogen zijn.

Zondag 3 nov was de finaledag in Veghel bij T.v. Frisselstein voor alle jeugd en senioren clubkampioenen. Met hele spannende wedstrijden, echt aan elkaar gewaagd kan er maar 1 winnen! Maar ook als 2e winnaar van heel Meierijstad naar huis gaan steek die maar in je zak zeggen we dan. Top gedaan van alle deelnemers en Dank jullie wel deelnemers en supporters en maak je mede tennisser warm voor volgend jaar.

We werden door al onze sponsoren heerlijk verwend van allerlei hapjes, soep, broodjes hamburgers, friet, snacks, fruit en snoep voor de jeugd en natuurlijk ook alle supporters werden voorzien van de hapjes.

Onze wethouder van sportzaken Coby van de Pas deed de prijsuitreiking en maakte bekend dmv loting dat volgend jaar de 4e meierijstad tenniskampioenschappen in Schijndel bij TC Skinlo zullen plaats vinden.
The Clash of the champion zal eind oktober starten met de finaledag op zondag 1 november 2020.
Tot volgend jaar

Nieuwscategorieën